Hoe werkt het?

Een kast op maat bestellen

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk de perfecte op maat gemaakte kast in huis hebben. Er gaan echter een aantal belangrijke stappen aan vooraf. Met behulp van 4 heldere stappen heeft u uw droomkast binnen enkele weken gemonteerd in uw huis staan.

Stap 1: Het idee

U heeft de wens om een kast op maat te laten maken. Door middel van een kennismakingsgesprek leren wij uw situatie kennen, bespreken we de mogelijkheden in combinatie met de verschillende merken waar wij mee werken en belanden we in de eerste fase van het concept en ontwerp.

Stap 2: Concept en Ontwerp

Naar aanleiding van een uitgebreid kennismakingsgesprek hebben we uw situatie leren kennen. Op basis van het gesprek en uw wensen wordt een ontwerp gemaakt dat perfect past in uw situatie. U ontvangt een 3D-tekening van de kast zoals u dat in gedachten heeft. Van hieruit gaan we het ontwerp verder aanpassen naar uw wensen wat resulteert in een definitief ontwerp.

Stap 3: Bestellen

Voor het definitieve ontwerp ontvangt u een offerte. Hierin ziet u overzichtelijk uit welke kosten uw kast is opgebouwd, de afmetingen, welke materialen worden gebruikt en de afwerking. De offerte geeft u een ruime bedenktijd. Als u eenmaal beseft dat het ontwerp precies is wat u wenst, kunt u akkoord gaan met de offerte. Na uw definitieve goedkeuring wordt de kast besteld met de exacte specificaties zoals dat in eerste instantie is besproken en ontworpen.

Stap 4: Plaatsing en montage

Het duurt meestal een aantal weken voordat uw kast geleverd wordt. Wanneer wij uw kast klaar hebben voor levering, nemen wij contact met u op. Samen bespreken we het juiste moment om de kast te plaatsen. We plaatsen de kasten zelf. Afhankelijk van uw kast kan het plaatsen van uw kast 1 tot 4 uren. Natuurlijk stellen we de deuren en laden, en gaan we pas naar huis als u tevreden bent over de plaatsing.


ImageImageImageImage