Soorten kasten

Er zijn veel verschillende soorten kasten. Zeker omdat u uw eigen kast op maat kunt laten maken, zijn er werkelijk geen grenzen! Het soort kast dat bij u past is afhankelijk van de wensen en behoeften die u heeft. Leest u graag boeken en heeft u geen plek om uw verzameling op te bergen? Dan ontwerpen wij een boekenwand die perfect in de ruimte past. Daar kunnen we natuurlijk nog heel veel andere oplossingen mee combineren. Bijvoorbeeld als u graag de TV wilt wegwerken. Wat vindt u van een schuifdeur?

Weg met die kabels!
Heeft u liever wel uw tv in het zicht, maar stoort u zich aan de wirwar van kabels? Dan is Q-media van Musterring de perfecte oplossing. Hiermee worden alle snoeren en overbodige kabeltjes weggewerkt. doormiddel van een schuifbaar afdekblad kunt u de kabelgoot openen en zo nodig een kabel wisselen of loskoppelen, zonder dat u de het meubel van de wand hoeft te halen. Dit geldt ook voor boxen, speakers en de subwoofer die volledig weggewerkt kunnen worden.

Kiest u voor een laaghangend dressoir voor uw TV met eventueel een hangend element erbij, of juist een decoratief wandschap met verlichting?

Samen ontwerpen
We kunnen samen met u de perfecte kast ontwerpen. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een TV meubel, een hangend dressoirs of een wand-vullend systeem met schuifdeuren en verlichting. Natuurlijk kan de kast ontworpen worden voor uw woonkamer, slaapkamer en elk andere gewenste ruimte. Door een 3D-tekening volledig op maat te maken op basis van uw woning, krijgt u een perfect beeld van het eindresultaat.