TV Meubels

Heeft u na al die jaren genoeg van die rompslomp aan kabels die achter uw tv meubel liggen? heeft u uw oude geluidsset de deur uit gedaan en vervangen voor een fantastische soundbar van Sonos? Dan is het nu tijd om deze op de juiste manier weg te werken met een van onze oplossingen; Spectral, Q-media of een ander programma van Musterring. Met deze systemen kunnen we uw volledige systeem netjes wegwerken en kunt u toch genieten van het perfecte geluid van uw geluidssysteem. Door van te voren goed met u te bespreken welk surroundsysteem u heeft en wat hier de afmetingen van zijn kunnen we door de verschillende elementen bepalen welke opstelling het beste voor uw situatie is.

Wandhangend, op een frame of juist gemonteerd op een plint, we kunnen het allemaal voor u maken. In elke opstelling kunnen we tv beugels monteren en de mogelijkheid maken om er uw favoriete geluidssysteem in op te bergen, met ruimtes voor uw soundbar of centerspeaker en bijvoorbeeld afgewerkt met een stoffront zodat de geluiden er doorheen kunnen. Op deze manier kunnen we de meeste geluidsystemen geheel kabelloos wegwerken in het voor u ontworpen tv-meubel met al uw apparatuur.

Door gebruik te maken van een uitgebreid 3D tekenprogramma kunnen we uw ideale opstelling maken en het perfecte wandmeubel voor u in 3D visualiseren.

Image
U heeft het wel...
U heeft het wel...
U heeft het wel...
Image
U heeft het wel...
Maar u ziet het niet!
Maar u ziet het niet!
Image
Image
Maar u ziet het niet!