Image

Novamobili is een Italiaanse leverancier die door grote verscheidenheid van moderne meubelen en een betaalbare prijs prachtige meubelen maakt waar iedereen voor hem of haar de perfecte kast kan vinden. Novamobili werkt met prachtige lak-kleuren die zowel in mat als in hoogglans uitgevoerd kunnen worden. De kleuren zijn te combineren met een aantal prachtige houtdessins. Door bij ons in de showroom kritisch naar het meubel te kijken zult u ontdekken dat er met hoogwaardige materialen is gewerkt en dat het functioneel tot in perfectie is gecombineerd met het design.

Bent u op zoek naar een wandmeubel, boekenkast, tv-meubel of heeft u iets anders van Novamobili gezien? Wij leveren het allemaal! Met het uitgebreide 3d tekenprogramma van Novamobili kunnen wij elke collectie van deze fabriek voor u visualiseren en u een duidelijke indruk geven van hoe het meubel bij u in de woning staat.

Inspiratie opdoen?

Wordt u ook zo enthousiast van dit prachtige merk en wilt u meer inspiratie op doen over Novamobili? Vraag dan nu gratis het stijlboek aan.

Image

  Even voorstellen...


  Uw adresgegevens

  Waar mogen we de Novamobili Catalogus naartoe sturen?

  Image
  Hangende kasten
  Hangende kasten
  Hangende kasten
  Image
  Hangende kasten
  Een TV meubel op maat
  Een TV meubel op maat
  Image
  Image
  Een TV meubel op maat