Image

Het toepassen van geluidsystemen in het meubel is tegenwoordig erg populair. Op dit moment is Spectral de grote voorloper op het gebied van ontwikkeling van Smart furniture. Hier zien ze namelijk alle ontwikkelingen een enorme toevlucht nemen. Door de opkomst van de smartphone zijn informatie-technologie, entertainment-elektronica en telecommunicatie niet meer van elkaar te scheiden. Een aantal jaar geleden waren dit compleet andere werelden van elkaar. Tegenwoordig doen we alles nog maar met één apparaat. Denk bijvoorbeeld aan, e-mailen, surfen of internet, foto's maken, muziek luisteren, berichten verzenden, films kijken en bellen. Helaas hebben deze apparaten 1 nadeel en moeten we genoegen nemen met een mindere geluidskwaliteit en een beperkter beeldformaat dan de apparatuur thuis, daar verlangen we meer van. Muziek afspelen met maximale kwaliteit en lekker volume vanuit de luie stoel. Films van internet, foto's en diapresentaties willen we gemakkelijk kunnen streamen op de televisie. Om de huidige digitale wereld in een heerlijke woonomgeving te integreren heeft Spectral hier haar missie van gemaakt.

Spectral is een fantastisch mooi merk wat heel modulair is, je kunt het in heel veel verschillende uitvoeringen krijgen met verschillende afwerkingen zoals glas, hout of keramiek. Doordat we het meubel in 1950 kleuren kunnen laten spuiten past het in elk huis. Om hier een duidelijk beeld van te krijgen gaan we het samen bedachte meubel voor u visualiseren in een 3d tekenprogramma. op deze manier proberen we u de juiste indruk te laten krijgen van hoe het meubel als geheel in uw interieur staat.

Inspiratie opdoen?

Wordt u ook zo enthousiast van dit prachtige merk en wilt u meer inspiratie op doen over Spectral? Vraag dan nu gratis het informatiepakket aan.

Image

  Even voorstellen...


  Uw adresgegevens

  Waar mogen we de Spectral Catalogus naartoe sturen?

  Image
  Het past altijd!
  Het past altijd!
  Het past altijd!
  Image
  Het past altijd!
  Een TV meubel op maat
  Een TV meubel op maat
  Image
  Image
  Een TV meubel op maat